Lovász-Vin Borkereskedelmi Kft.

Boros receptek

Muskotályos puding

Hozzávalók: 2 sárgadinnye, 2 dl muskotályos bor, 1 tasak vaníliaízű pudingpor (főzés nélkül készíthető), 5 dl tej

Elkészítése: A dinnye húsából karalábévájóval vagy kiskanállal apró golyókat vájunk ki. Néhányat félreteszünk a díszítéshez, a többit visszarakjuk a fél dinnyébe, és leöntjük a muskotályos borral. A pudingport a tasakon levő leírás szerint elkészítjük a tejjel, és a dinnyékbe töltjük. Rátesszük a félretett dinnyegolyókat, és fogyasztásig hűtőben tartjuk. Tálaláskor mentalevélkékkel is díszíthetjük.

Olvassa el ezeket is!

A borok és az ételek harmóniájának általános szabályai

A borok és az ételek harmóniájának általános szabályai

tovább
Borok és sajtok

A sajtkultúra - a borkultúrához hasonlatosan - a gasztronómiai kultúra szerves része. A sajt és a bor, e két csodálatos emberi produktum között sok a rokon vonás, hiszen mindkét fajtából a legjobbakat gondosan érlelik, kezelgetik, ápolják, míg végül elérik teljes…

tovább

Feliratkozom

Győr 9028. Győr, Zichy Ottó út 17/a.